Koko helteinen ilta vietettiin Kyrössä neljän nakin ja Naomi russelin kanssa. Meidän keittiön mittari näytti auringossa 46 astetta, varmasti kesän kuumimpia päiviä. Onneksi Kirsillä oli ilmastoitu auto, luulen että koirat ei olis kestänyt muuten :)

Sussu sai aloittaa haistelun, etenemisestä en oikein tiedä kun Sini oli tässä oppaana. Seuraavaksi mentiin Naomin kanssa "vesieste" jäljelle. Jäljellä oli siis oja joka piti ylittää kahdesta kohtaa. Naomi haisteli kovin mutta luulen että muut "jäljet" olivat hiukan vahvempia. Löytyihän se hirven sorkka lopulta :)

Pimu lähti alun hiukan epävarmasti, vieressä meni riistan polku ja Pimu löysikin ensimmäiseltä suoralta kaksi luuta. Myös pirun Korppi häiritsi metelöinnillään :) Ensimmäinen kulma olisi myös jäänyt merkkaamatta mutta onneksi näin harjoitusmielessä mentiin ja opastettiin kulmalle. Kulmalta Pimu lähti taas melko määrätietoisesti etenemään mutta kun lähtestyttiin kulmaa taisi tulla väsy ja kuuma, koska Pimu löysi kosteaa sammalta ja päätti käydä siihen pitkäkseen (harmi ettei ollut kameraa...) Toiselle kulmalle sai myös hiukan näyttää suuntaa ja siitä Pimu menikin viimeisen pätkän tosi hienosti aina kaadolle saakka ilman hukkaa! Tosi hienoa, vielä on siis toivoa. Metsä oli kyllä niin kuiva että hankaloitti ja pitkitti kaikkien etenemistä.

Pimun jälkeen oli Måsen vuoro. Måse oli kuulemma enemmän kiinnostunut majalle jääneestä Sussusta kun jäljestämisestä. Voi pikku Mårten taisi rakastua :) Melkein tunnin jäljestyksen jälkeen oli sitten vihdoin kokeisiin osallistuvan Pitko vuoro, joka oli malttamattomana odottanut vuoroaan jo monta tuntia. Pitko suoriutui lähes täys pitkästä jäljestä n. 42 minuutissa, hienoa! Nyt vaan toivotaan että kokeessa ei tule mitään yllätyksiä!

Kotiin päästiin lähtemään hiukan kymmenen jälkeen ja takakontissa olikin kyllä hiiren hiljaista...pikkuiset oli jo ihan väsyneitä! Ja niin olin kyllä minäkin. Kiva päivä, otetaan pian uudestaan!!!

Tässä odotellaan viimeisiä jäljestäjiä
810686.jpg

Pitko odottaa jäljelle pääsyä, ja odottaa saikin monta tuntia :)
810693.jpg