En ole taas saanut aikaiseksi kirjoittaa mutta tässä pieni tilanne katsaus.

Tammikuun alussa oltiin Hangossa Antin ja tyttejen kanssa talovahteina. Käytiin hakemassa Meeri (Wilman ikäinen lyhytkarvainen nakki) naapurista lenkille. Suunnattiin rannelle ja metsässä päästettiin tytöt vapaaksi, jopa Wilma...Wilma ja Meeri lähtivät juoksemaan mutta tulivat kyllä takaisin kun huudettiin. Mutta sitten lähtivät uudestaan...ja lopuksi Wilma seisoi rantavedessä kun oli liukasta kalliota pitkin liukunut veteen. Eihän se sieltä päässyt pois ja mun oli tietysti mentävä perään. Seisoin siellä sitten jalat jääkylmässä vedessä ja sain Wilman työnnettyä kalliota pitkin ylös, hetken sain kyllä miettiä miten itse pääsen ylös. Wilma joutui kiinni kunnes päästiin rannelle ja ajattelin että pakko sitä vapaana olemista on harjoitella ja luulisi että Meerin ja Pimun seura pitäisi sen lähettyvillä. Mutta se oli punainen sekuntti kun se otti hajun maasta ja lähti pinkomaan eteenpäin. Onneksi kaempana oli kiltti vieras koira ja ulkoiluttaja ja Wilma jäi heitä tervehtimään ja me saatiin koirat kiinni (niin Meerikin lähti Wilman mukaan vaikkei aikaisemmin ole karannut). Pimu oli tietysti kokoajan vähintään 10 m läheisyydellä minusta (ihanaa).

1247575.jpg

Täytyy se kai uskoa että ei enää vapaana juoksemista Wilmalle! Täytyy viedä metsään jäljelle testattavaksi josko sieltä näistä ominaisuuksista olisi hyötyä.

Mitäs sitten reilu viikko sitten oli Turussa match show. Wilman ensimmäinen koitos. Ja vau mikä filmitähti:) Molemmat sai punaiset nauhat, Pimu hurmasi tuomarin iloisella hännän heilutuksella ja loppujen lopuksi vei meidät pienten koirien kolmoksiksi. Punaisten pentukehässä ei mäyräkoirilla ollut mitään sijaa...ei tainnut olla tuomari nakkien ystävä.

Viime viikonloppuna oltiin Turun Winterissä. Odotuksen oli korkealla kun edellisessä näyttelyssä kaikki muu oli kohdallaan paitsi pehmeä turkki joka Terhin trimauksen johdosta on saanut ihan uuden karheuden. Pimu esiintyi hienosti mutta tuomarin mielestä Pimu on takakorkea. Jännää miten joka näyttelyssä tulee esiin jotain uutta.

Tänään olen ollut kotona potemassa jotain flunssan tapaista, yskä tässä se pahin on ja lamaannuttaa koko ihmisen! Ollaan tyttöjen kanssa maattu koko päivä, yksi kummassakin kainalossa. Ja Pimu on kuorsannut...