Mahtaakohan Pimu vaistota että jotain on tapahtumassa? Viime yön nukuin tosi huonosti kuten myös Pimu. Heräsin puolen yön jälkeen kauheean päänsärkyyn. Pimu oli myös jalkeilla - tiedä sitten mikä sillä oli. Toin vettä ylös ja Pimu joikin aika paljon, hassua koska kyllä Pimu osaa jo mennä portaat alas ja tietää että siellä on vettä :)

No aamulla herättiin taas nakki kainalossa :) En millään tahtoisi luopua omasta halinallestani, ja nyt kun Wilma tulee niin ollaan vakavasti harkittu että molemmat nakit nukkuu tästä lähtien lattialla omassa pedissä...ei!!! Tiedän että se olisi järkevintä mutta silti..

Huomenna ajetaan sitten töitten jälkeen Lohjalle hakemaan meidän Wilma, täytyy selvittää vielä otetaanko Pimu mukaan vai ei (Pimulla on kai olltu taas nenäpunkki johon se sai Strongholdia sunnuntaina).

Tänään ei sentään tarvitse polkea työmatkoja, riittää kun jaksan juosta lyhyen lenkin, käydä Pimun kanssa metsälenkillä, siivota (hiekkaa tulee jotain ihan älyttömästi) ja trimmata Pimua. Antti saa luvan hoitaa rappusten verkotuksen ettei pentu tipu raoista ja suojata sähköjohdot, mitäköhän vielää pitää muistaa pikkuista varten???

Wilmasta ei vielä ole kuvia, mutta kaivoin esiin Pimun pentukuvia ja tässä yksi kun Pimu on n. 5 vk. Taustalla Pimun sisko.

768718.jpg