Lienee paikallaan esitellä meidän porukka

Pimu on 16 kk ikäinen karkeakarvainen kääpiömäyräkoira, joka on totaalisesti vienyt sydämeni. Pimu tuli alkujaan ihan kotikoiraksi mutta sitten mamma hurahti juoksemaan näyttelyissä yms. Nyt on sitten takana neljä virallista näyttelyä ja yksi epävirallinen pentunäyttely. Tuloksia koitan rustailla myöhemmin...Paras saavutus on tähän mennessä ollut PN2 ja varaserti, tästä on siis hyvä jatkaa :)

Näyttelyiden lisäksi Pimua on tutustettu MEJÄän. Parit jäljet on tullut haisteltua ja hyvin on mennyt. Kokeisiin olisi tarkoitus joskus toivottavasti päästä mutta ennen sitä tullaan kyllä vielä harjoittelmaan.

TOKO on myös listalla, eli perusliikkeitä ollaan hiukan harjoiteltu mutta ei vielä koe mielessä. Innostusta löytyy ja nyt odotellaan vaan sopivaa kurssia niin että päästään kunnolla opettalemaan liikkeitä. (täytyy tosin odottaa että Wilman pentukurssi on suoritettu kunnialla loppuun).

Luonteeltaan Pimu on aivan mahtava. Pimu on hyvin rohkea ja kiltti ja tykkää loikoilla ja laistkotella meidän kanssa. Pimu tulee myös hyvin toimeen muiden koirien kanssa, hiukan aristaa kyllä isoja ja mustia vastaantulijoita.

Wilma

Wilma (samaa sorttia kun Pimu) on nyt reilu 7 viikon ikäinen ja perjantaina olisi tarkoitus hakea tämä energia pakkaus kotiin. Kasvattajan mukaan Wilma on rohkea, rajoja ei tunnu olevan vaan tutkii uteliaasti kaikkea. No jää nähtäväksi mitä hänestä kehittyy :) Koirakondiksen pentukurssille Wilma on jo ilmoitettu ja sitä minäkin odotan koska Pimun kanssa pentukurssilla oli hauskaa ja antoisaa.

Anna

No minä sitten olen näihin mäyräkoiriin hurahtanut "mamma". Tuotantotalouden/konetekniikan opinnot ovat loppusuoralla kunhan tästä syksy vaan lähtee taas käyntiin. Harrastuksiini koiruus juttujen lisäksi kuuluu juoksu (Naiskurvit ry:n jäsen), saliharjoittelu ja talvisin juoksun tilalla Pump, Combat, Balance yms. Aika vaan tahtoo olla nykyjään ainoa ongelmani, sitä kun tuntuu aina olevan liian vähän...

Lisäksi perheeseen kuuluu tuleva siippani Antti (en uskalla kirjoittaa hänestä sen enempää ilman lupaa...)