Vauhdikas viikonloppu takana:)

Perjantaina lähdettiin ajamaan Lohjalle, ja perillä oltiin kuuden aikaan. Molemmat pennut olivat vielä paikalla. Pimu oli heti innostunut pennuista, kuten viimeksi kun nähtiin. Pimu ja pennut leikkivät aikansa kunnes pennut väsyivät ja menivät äipän kanssa nukkumaan. Ennen väsähtämistä pennut kävivät vielä äidin tissillä.

Sitten kun koitti aika lähteä kotiin, piti Wilma herättää ja ottaa äidin luota pois (tää on musta niin rankkaa kun toinen vaan viedään pois...) Pidin Wilmaa ensin hiukan sylissä (istuttiin tuolissa), sitten Pimu päätti että hänkin haluaa syliin ja tuli vaan puskemaan Wilmaa pois tieltä...hassuja kavereita!

Automatka Wilman kanssa sujui hyvin, ei edes itketty. Wilma oli mun sylissä ja Pimu boxissa, yritettiin kyllä jossain kohtaa matkalla laittaa Wilmankin boxiin mutta huuto oli sen verran kovaa että ei viitsitty kiusata. Aluksi Wilma oli melko levoton mutta sitten onneksi nukahti ja niin nukahdin minäkin.

Kotona Turussa oltiin n. 22.30, ja sitten alkoikin Wilman tutustuminen uuteen kotiin. Pimu meinasi ensin että toi pieni ei kyllä tule meille eikä meinannut päästää toista portista sisään...Molempien ruokailut olivat venyneet tosi myöhään joten päästiin heti kokeilemaan miten nakit syö yhdessä. Wilmaa kiinnosti enemmän Pimun ruoka mutta Pimu murahteli hiukan ja pikkuinen ymmärsi yskän ja jatkoi oman kupin tyhjentämistä. Ruokailun jälkeen tytöt leikkivät hetken ja juurin kun ajattelin että Wilma kyllä pitäis viedä heti ulos niin pääsi kakka sisään (sen jälkeen on kyllä hienosti kakannut yöllä paperille ja päivisin ulos).

Ensimmäinen yö

Miettiin hiukan sitä nukkumista ja todettiin että pentua ei voi pitää sängyssä kun ei se pääse sieltä itse pois, joten petasin Wilman sängyn viereen pedin jossa ollaan vuorotellen nukuttu Antin kanssa. Yläkerrassa piti sitten taas tutkia paikat, varsinkin sängyn alusta (jota en ollut muistanut imuroida). Ennen nukahtamista olikin aikamoista rallia eikä Pimun mielestä Wilman olisi lainkaan kuulunut nukkua! Vihdoiniin tuli rauha ja Pimu hyppäsi sänkyyn mun viereen kun Antti nukkui ekan yön Wilman kanssa lattialla. Viideltä herättiin kun Wilman ja Pimun piti taas leikkiä, ja sitten vaihdettiin Antin kanssa paikkoja (patja ei ole kovin paksu...) Wilma ei suostunut enää nukkumaan omassa pedissä vaan nukkui kahdeksaan asti mun tyynyllä ihan kiinni päässä sekä kaulassa, ihanaa!!!

Kahdeksalta herättiin ja olin niin iloinen kun Wilma oli yöllä käynyt paperilla! Reipas tyttö! Vein tytöt pihalle aamupissalle ja sitten oli taas edessä ruoka show. Aamupäivä meni sitten leikkiessä. Kymmenen aikaan lähettiin Pimun kanssa pitkälle metsä lenkille, ihanaa että meillä on Pimun kanssa nämä yhteiset lenkit. Pimu oli selvästi kiitollinen kun pääsi metsään juoksemaan! Mutta kummasti kun lähdettiin kotiin päin kävelemään niin kiire oli kova :)

Muuten lauantai sujui Wilman ja Pimun leikkiessä ja välillä nukkuessa. Päivällä kävi kylässä Janne ja Laura, täytyy saada Wilma heti tottumaan lapsiin. Myöhemmin tuli kylään vielä Sanni, Jooa ja Juno. Antti jäi sitten kahdestaan tyttöjen kanssa ja pääsin itse tuulettumaan lenkkipolulle yli tunniksi. Myöhemmin vein Antin tuulettumaan poikien luokse. Wilma tuli mukaan pienelle ajelulle. Kun hain Antin kotiin yöllä jätin tytöt kahdestaan kotiin, ja ihan hyvin taisi mennä heillä kahdestaan (minä olin kyllä hermostunut...) Sitten koko konkkaronkka nukkumaan! Aamulla herättiin kahdeksan aikaan.

Sunnuntai

Samat aamurytmit tuntuu toistuvan, saas nähdä miten käy kun arki astuu kuvioon...Käytiin Pimun kanssa taas pitkällä lenkillä. Sitten oltiin Antin ja Pimun kanssa pihatöissä, Wilma nukkui rauhassa pari tuntia sisällä. Kummasti näyttää etupiha taas pihalta :) (kiitos Antin aherruksen) Naapurit kävivät myös ihastelemassa Wilmaa. Wilman ruokahalu ei ole ollut ihan kovimmalla tasolla, vaikka la-su yönä Wilma yökkäili ja sillä olikin vaan kova nälkä, sai hiukan nappuloita ja sen jälkeen oli oikein tyytyväinen. Nyt mietinkin että tuota puolen päivän ruokaa täytyy siirtää pidemmälle pikkuhiljaa jos sitten olisi nälkäkin jo. Antti jäi tyttöjen kanssa taas kotiin kun mamma lähti salille ja myöhemmin vielä Naantaliin Kurvikierros kokoukseen. Meidän Kurvikierros lähenee, tapahtumaan enää kaksi viikkoa! Kun tulin kotiin oli Anneli käynyt katsomassa Wilmaa. Lähdettiinkin heti Pimun kanssa lenkille, ja pitkästä aikaa Ruskan luo. Eivät kyllä leikkineet Pimu ja Ruska kuten aikaisemmin, taisivat olla molemmat väsyneitä. Antti toi Wilmankin käymään, ja Ruska oli kovin ihmeissään tästä pienestä otuksesta. Loppuilta oltiinkin koko porukka aika väsähtäneitä...oli myös mun vuoro nukkua lattialla...Aamuyöstä heräsin kun Wilma oli taas tyynyllä ja Pimu mun peiton alla, kyllä nämä nakit vievät sydämen!