Nyt voi taas sanoa että What a weekend! Tytöt on taas v-loppuna saanut "nauttia" mamman poissaolosta. Perjantai ilta meni Kurvikierrosjärjestelyjen puitteissa. Mutta onneksi äippä ja iskä tuli kylään niin sai ruokaa kun tuli kotiin :) Illalla käytiin vielä iskän, Viivin ja Pimun kanssa lenkillä. Ja mikä munashow alkoi ennen nukkumaan menoa. Keitin 100 Kultamunaa...

La aamulla keli näytti upealta ja jääkaappi haisi kananmunalle :) Hansu tuli hakemaan ja sitten päräytettiin Kuparivuorelle. Saatiin paikat kuntoon tunnissa ja sitten kerettiin istumaan kahvin kera auringon paisteessa ja kuunneltiin hyvää musiikkia (ja vähän tanssittiin) =>FIILIS OLI MAHTAVA!!! Naisia valui paikalle pikkuhiljaa. Alkuohjelmaa en kauheesti kerennyt katsomaan mutta lähtölaukaus oli upea! 25 ensimmäisen metrin aikana oli radan molemmin puolin liekkejä; tätä ei joka juoksutapahtumasta löydy.

Noin 24 minuutin päästä tuli ensimmäinen juoksija Kuparivuorelle, mutta päätti urheasti jatkaa kympille siinä n. 31 asteen helteessä. Ensimmäinen vitosen juoksija oli meidän juoksukoululainen ja aika oli mahtava, n. 26 minuuttia. Kun suurin osa juoksijoista oli maalissa alkoi ohjelma. Muotinäytös oli mahtava, lasten esitys oli tosi upea, niin ja tietysti meidän naisten! Päivän huipentuma oli Miss Divet show, joka oli kyllä hauska. Kun homma oli pulkassa ja paikat siivottu nautiskeltiin kuoharia keskellä kenttää.

Illalla mentiin Naantalin kylpylään saunomaan ja syömään - yllättävää että väsy tuli nopeasti...