Perjantaina sain vielä nauttia tyttöjen kanssa yhteisestä iltapäivästä, kyllä lyhyt työpäivä on poikaa:)

Lauantaina jouduin jättämään Pimun ja Wilman taas yksin kotiin kun mamma oli lupautunut avustamaan Elonäyttelyyn. Siinä sitten vierähti aika nopeasti puoleen päivään kun kärvenneltiin ihoa täydessä auringon paisteessa ja katseltiin sitä hullun myllyä. Koirat oli ihan poikki kuumuudesta, eikä hammasosumiltakaan vältytty...lisää tästä kohta. Mutta mukava päivä oli :)

Iltapäivä maattin sitten tyttöjen kanssa pihalla ja touhuttiin. Mutta kun mamma päätti ajaa nurmikon juoksi Wilma suoraa päätä sisään, ei tainnut pieni tykätä siinä äänestä. Jossain kohtaa myöhemmin ihmettelin kun Pimu hankasi kuonoaan, ja luulin tietysti että joku taas kutitti nenässä, punkit siis. Kävin kaupassa ja kun tulin takaisin Pimu jatkoi raapimista ja sitten huomasinkin että juma, koiralla on silmä umpeutunut. No minä yliherkkä yritin heti soittaa Sirpalle mutta kun en saanut kiinni soitin päivystävälle eläinlääkärille. Tässä kohtaa olin vielä rauhallinen, ainakin suht...Sain ajan Vettorista klo 21 (kolme tuntia piti odottaa). Olin yksin koirien kanssa ja siinä kohtaa oli soppa valmis, olin varma että nyt tapahtuu jotain kauheeta...taisin istua lattialla Pimu kainalossa ja itkeä tihruttaa. Jälkeenpäin hymyilyttää tuo ehkä hiukan ylireagoiminen. Kun päästiin lääkäriin (onneksi Eve ystävä oli tukena ja turvana mukana) niin kappas siellä törmättiin näyttelyssä nähtyyn setään ja kääpiösnautseriin..oli käppänä saanut jonkun hampaan iskun jalkaan eikä pystynyt astumaan tuolla kipellä jalalla. No onneksi pääsi hoitoon :) Pimun silmästä ei loppujen lopuksi löytynyt mitään haavaa eikä roskaa mutta sidekalvo oli tulehtunut eli jotain siellä oli ollut tai sitten saanut ampiaisen piston tms. Saatiin antibiootti kuuri, joka kylläkin aloitettiin vasta sunnuntaina kun tultiin näyttelystä kotiin (nykyiset doping säännöt kun olisivat kieltäneet Pimua muuten osallistumasta) Tämä päätös tehtiin koska silmä ainakin päällisin puolin näytti olevan su aamulla kunnossa. Silmän lisäksi saatiin lisää strongholdia nenäpunkin häätöä varten.

Sunnuntaina lähdettiin Metsämäkeen yhdentoista aikaan, niin ja nyt oli vielä kummityttö Laura mukana.Laura rattaissa (joita piru vie ei voinut ohjata yhdellä kädellä), Pimu remmin päässä ja boxi, no onneksi sain apua boxin kannossa! Tuomari oli aikataulussa ellei jopa hiukan edelllä aikataulusta eikä me siinä kehän laidalla kauaa keretty ihmettelemään kun olikin jo meidän vuoro. ARGGG, olin kyllä niin pettynyt tuomariin, tämä Italiaano tuskin koskikaan Pimuun! Ja kun Pimun ei oikein tehnyt mieli kävellä kehässä oli tulos valmis..EH1, no periaatteessa ok, mutta ei silti mielyttänyt. Täytyy toisaalta tuosta liikkumattomuudesta syyttää itseään kun ei olla harjoiteltu! Arvostelussa oli kolme lausetta ja n. 6 sanaa, ÄLYTÖNTÄ! Saa taas miettiä seuraavaa näyttelyä...

Ilalla olin Naantalissa juoksemassa, ja ohjelmassa oli ensin lämmittelyä, Cooperin testi, loppu verryttelyä ja 400 vatsalihasta. Cooperin testi meni hyvin, matkaa taittui hiukan reilu 2200 metriä, jotta tilaston mukaan tulos olisi erinomainen pitäisi matkaa kertyä vielä kierros lisää...siinä on kyllä haastetta! Myöhemmin käytiin vielä Pimun kanssa moikkaamassa Ruskaa, ja samalla törmöttiin Siiriin joka oli Ruskalla hoidossa.

HUH mikä v-loppu!