Voi, jokohan voi huokaista helpotuksesta että Pimu olisi nyt paranemaan päin. Toivottavasti. Tänään oltiin aamulla heti kasilta lääkärissä kun yöllä taas oksennettiin ja kakattiin. Otettiin ensin kuvat kun eilen oli annettu sitä varjoainetta. No kuvasta ei näkynyt mitään, Pimu oli ilmeisesti oksentanut varjoaineen ulos. Siinä sitten annettiin uusi aine ja lisäksi selkään laitettiin nestettä ja B-vitamiinia. Kuvia otettiin varmaan 5 kpl ja lopputulos oli että varjoaine leviää suolistoon hyvin, eli tukoksia ei pitäisi olla. Annettiin myös lisää tippaa mutta selkään Pimu ei antanut enää koskea, joten oli pakko laittaa taas tippa jalkaan. Neulan laittaminen jalkaan sujui Pimulta taas loistavasti, hienoa! Nesteen joukkoon laitettiin myös antibioottia. Hiukan ennen kuin tippa oli loppu ihmettelin kun Pimu rupesi läähättämään aivan kauheasti ja hoitaja sitten keksi että sillä täytyy olla kauhea pissa hätä. Tippa nopeasti tyhjäksi ja kun päästiin ulos tuli iso pissa heti oven pieleen ulkona.

Ennen kuin meidän kolmen tunnin urakka oli ohi saatiin lääkäriltä vielä lääke pistos takatassuun ja samaa lääkettä saadaan sitten hakea apteekista.

Nyt kotona Pimu on jo juonut kolme kertaa piimää ja syönyt hiukan riisiä. Ja mikä parasta paininut Wilman kanssa! Muuten ollaankin kaikki vaan nukuttu koko päivä, kyllä siis itsekin oon ollu aika poikki...Onneksi Wilmakin kakkasi normaalisti tänään!