Viikonloppu takana ja tänään annetaan viimeiset antibiootit Pimulle. Wilma on ollut onnellinen kun Pimu on taas jaksanut juosta ja painia. Vietettiin v-loppu Hangossa ja oli oikein rentouttavaa lukuunottamatta sitä pientä huhua jonka mukaan naapurin pihalla oli havaittu karhu ja sen poikanen. Tästä karhupelosta huolimatta juoksin perjantaina n. 10 km lenkin ja aika tahtoo vieläkin venyä liian pitkäksi mutta vielä on neljä viikkoa aikaa treenata.

Perjantaina Ansku tuli katsomaan Wilmaa ja siitä se alkoikin armoton vierailu rumba :) Lauantaina mentiin katsomaan mummua joka oli päässyt kotiin v-lopuksi. Mummu saikin paljon pusuja molemmilta tytöiltä. Myöhemmin tuli Merja, fammu ja fafa, Sirkku, Jukka ja Laura ja sitten vielä ennen nukkumaan menoa Ansku, Markus ja Peppi katsomaan Wilmaa. Wilma kävi myös naapurin sedän luona joka täytti 50. Heille on tulossa syyskuussa lyhytkarvainen nakki, kivaa niin tytöt saa kaverin :)

Viikonloppuna keskityttiin pääosin Pimun paranemiseen, eli pitkät lenkit jäi väliin kuten myös metsälenkit (=karhujenkin takia).

Sunnuntaina ennen nukkumaan menoa piti vielä käydä vähän foorumeilla ja Pimun veli Son of Imenso oli toisessa näyttelyssään ottanut Sertin; HIENOA!!! Siskojen tuntuu olevan tyytyminen Erittäin hyviin..No Pimu pääsee taas esiintymään Hyvinkäälle kuukauden päästä.

Wilmalla alkaa tänään tosi meininki kun pentukoulu alkaa, jännää..En tiedä mitä siitä tulee kun remmissä kulkeminenkin on hiukan työlästä :) No illalla nähdään...Laitan kuvia kunhan Ansku laittaa niitä tulemaan.