Loma meni nopeasti ja sillä välin oli pikku Wilma kerennyt kasvaa silmisissä. Wilma sai myös ensimmäisren rokotuksen ma 27.8. Painoa oli tuolloin kertynyt 2.5 kg ja yleisesti ottaen terve ja hyväkuntoinen pentu. Mamman lomaillessa sai Antti hoitaa kaikki ulkoitukset yms yms. Ja hyvinhän tuo oli mennyt, aamu herätys klo 5.30, Wilman pissatus, Pimun pissatus, ruokinta ja varmaan myös oma aamupala, ja sitten taas Wilman pissatus ja seiskaksi töihin.

Wilman pentukoulu jatkuu, eilen oli vuorossa kaupunki koulutus. Kokeiltiin metalliritilöitä ja portaita (tosin Wilman tassut tuli portaiden läpi eli jättettiin kokeilematta), hissiä, liukasta lattiaa, kauppakärryjen räminää yms. Lopuksi vielä harjoiteltiin autosta poistumista. En tiedä mistä on tyttö oppinut mutta kaikki tuntuu sujuvan tosi hyvin. Maanantaina oli myös koulupäivä ja silloin harjoiteltiin ihmisten ohittamista, pysähtymistä ja jäljestämistä. Meillä on Wilman kanssa hyvä kontakti ja pysähtyminenkin sujuu hyvin, täytyy vaan harjoitella lisää. Metsässä Wilma oli tosi innokas, ja pyyhälsi namijäljen vauhdilla loppuun :) Mamman mussukka!

Pimun kanssa ollaan koitettu myös harjoitella kaikenlaista. Tiistaina oltiinkin yhdessä Pitkon kanssa Match Showssa. Ja mikä ilta, Pitko voitti koko shown! Hienoa tässä linkki Pitko poseeraus kuvaan Voittaja nakki

Viime yö oli meillä kovin levoton. Wilma herätti kahden aikaan ja olisi väkisin halunnut tulla meidän sänkyyn. Koita siinä sitten puoli unessa pysyä kovana...No aikamme kun siinä laitoimme Wilman aina vaan takaisin omaan petiin niin sinne se sitten onneksi taas nukahti. Täytyy vaan nyt pysyä tiukkana eikä ota Wilmaa edes muulloin loikoilemaan sängylle!