Jo oli taas v-loppu! Antti lähti poikien kanssa kalaan perjantaina joten oltiin tyttöjen kanssa ihan kolmistaan. Perjantaiksi oli sovittu pentutreffit meidän pihalle, ja voi huh mikä meno siellä oli. Tytöt ja Kola pitivät yllä sellaista meinkiä että valokuvaus osoittautui mahdottomaksi. Täytyy oma kamera tyhjentää illalla ja katsoa josko sieltä jotain otoksia olisi saanut tännekin. Kylässä olivat Nana, Klaara ja Kola. Wilma oli pennuista jo vanhin ja kyllä Pimukin pääsi pentuja juoksuttamaan :) Melkein pari tuntia painittiin kunnes tuli pimeetä ja kylmä. Kun mentiin sisälle, kuului ruokailun jälkeen tasainen tuhina kun kumpikin veti sikeitä!

Kuvia pentutreffeistä lisää

Edestä päin Kola, Nana, Wilma ja Klaara

911230.jpg

Lauantaina löhöitiin tyttöjen kanssa sängyssä, rikoin jopa "sääntöjä" ja nostin Wilman aamulla viereen. Puolen päivän aikaan emäntä oli niin hermostunut edessä olevasta juoksusta että oli pakko jo lähteä ajamaan kohti Ruissaloa. Ilma suosi, aurinko paistoi eikä tuuli haitannut menoa. Silti alku sujui hyvin mutta puolen matkan kohdilla tuli taas huono olo, jota jatkui jokunen kilometri. Maaliin pääsin Naiskurvien juoksukoululaisen avulla, kun sain viereen vauhdin pitäjän, Kiitos! Aikatavoite ei täyttynyt mutta parantui sentään viime vuoden juoksu edes 15 sekunnilla.

Kuvassa tyytyväiset Kurvittaret

909002.jpg

Sunnuntaina noustiin ylös kukonlaulun aikaan 6.30 ja heti seitsemän jälkeen oltiin jo matkalla viemässä Wilmaa Papinsaareen hoitoon ja sitten haettiin Sini ja Pitko ja suunnattiin kohti Hyvinkään ryhmänäyttelyä. Mukaan oli ilmoittautunut 5 kkk ja jännitti vaan nähdä nimiä...Luettolon mukaan narttuja oli kaksi, molemmat nuorten luokassa. Pimu seisoi ja liikkui hienosti, valitettavasti se ei eilen riittänyt ERI:in vaan saatiin tyytyä EH:n mutta voitettiin sentään nuorten luokka. Tuomari kritisoi erityisesti Pimun turkkia joka oli kuulemma liian pehmeä ja pitkä -> trimmaukseen siis. Sinänsä hyvä, sillä törmättiinkin näyttelyssä Dubsin kasvattajaan ja sovittiin että vien Pimun hänelle nypittäväksi! Pitko sai näyttelystä myös EH:n ja luulenpa että juuri Match Shown voittanutta parivaljakkoa jäi hiukan harmittamaan tulos...Ruska pärjäsi hienosti ja sai tulokseksi ERI:n mutta ei sijoittunut enää jatkoon. Hieno päivä:)