Mitenkä musta tuntuu että meille sattuu ja tapahtuu!? Perjantaina lähdettiin Saloon tekemään jälkiä Wilman ja Pimun kanssa. Mukana olivat Raija ja Dubsi. Kun päästiin perille päästin koirat ulos autosta, ja silla samalla sekunnilla Wilma kerkesi jo karkaamaan. En tiedä mikä tuli mutta joku haju tai sitten se tajusi että nyt olen vapaa. Ei auttanut pilli eikä huuto, no en siinä kauaa viitsinyt odottaa että josko se pysähtyy, joten lähdin perään. Kovaa sainkin juosta n. 450m, en olisi ikinä uskonut että pentu voi mennä niin lujaa. Loppujen lopuksi en keksinyt muuta kun tehdä syöksyn ja toivoa että saan nakista kiinni. Onneksi sain, mutta polvet on nyt rikki ja housut puhki!

Siihen loppui Wilman ulkoilut vapaana! No Pimu pääsi vetämään yhden lyhyen jäljen jonka Raija oli jo aikaisemmin tehnyt ja lisäksi tehtiin Pimulle jälki lauantaita varten. Ennen kuin lähdettiin ajettiin vielä "metsästys" majalle ja päästettiin koirat juoksemaan. Pimu kävi oikein uimassa lammessa :) Kokeilin pitää Wilmaa taas vapaana kun muutkin koirat olivat siinä mutta hetken leikin jälkeen se havaitsi taas tien ja lähti juoksemaan. Tällä kertaan onneksi matka jäi lyhyeksi. Pari hirvikärpästä saatiin myös nyppiä irti, hyi!

Ennen kotiin lähtöä käytettiin vielä Wilmaa vauva jäljellä, joka sujui ihan ok. Hiukan Wilmaa pelotti kulmien vahva veren haju ja namia olisi saanut jäljellä olla että olisi houkutellut enemmän. Mutta hyvä alku!

Lauantaina lähdettiin jo yhdeksän aikaan Saloon. Pimu suoritti jäljen ensimmäistä kertaa oikein vaudilla mutta viimeisen kulma jälkeen tuli vahvempi haju vasemmalta ja loppuun mentiinkin sitten ohjastamalla. Maasto oli kaiketi melko riista rikasta eli tuore haju houkutti. Sain ohjastaa Dubsia jäljellä ja se olikin jännää seurata miten vauhdikkasta ja päättäväistä eteneminen oli! Kun jäljet oli jäljestetty lähdettiin vielä kävelemään koirien kanssa metsään. Kyllä nakeilla oli hauskaa. Ojia tuli paljon ja Pimu meni tosi ketterästi yli, ei vesikään haitannut! Viimeinen oja olikin sitten "jännä". Dubsi jäi epäröimään ylitystä ja mekin koitettiin katsoa että mistä mennään yli kun mutaa oli sen verran. No Pimu ei aikaillut ollenkaan vaan hyppäsi veteen ja sitten mutaan ja siitä sitten ylös. Dubsi sitten perässä mutta jumittui hiukan mutaan...Mulla jäi saapas jumiin mutaan mutta sain itseni onneksi ylös. Raijalla jäi kengät kyllä kovin jumiin ja saatiinkin vähän aikaa ihmetellä miten saadaan kengät irti. Irtosihan ne lopulta ja sitten oltiinkin aika hyvän näköisiä kun kengät ja housut oli ihan mudassa, koirista puhumattakaan! Kiitoksia Raijalle ja Dubsille kuvista ja hyvästä seurasta!

Pimu ylittää mutaista ojaa (vas) Pimu on löytänyt kaadon, ja merkannut sen, palkan paikka (oik)

931020.jpg931016.jpg