Sunnuntaina Wilma oli ensimmäisellä remmikävelyllä. Käveltiin n. 400 metrin matka Ruskan luo. Aikamoista menoa.

Eilen kävelin ensimmäistä kertaa molempien kanssa tuon saman lenkin eli vein Pimun Ruskan luo ja hain auton että päästiin Wilman kanssa Tuulissuolle pentukouluun. Eilen oli siis vuorossa agilityä. Ensin hiukan lämmiteltiin, ympäri pyörimistä ja pujottelua jalkojen välistä.

Agility esteistä kokeiltiin ensin rengasta, no se ei ole Wilman juttu vielä kun tyttö saa vasta tassut nostettua renkaan reunalle. Hienosti tuli kuitenkin Nooran avustuksella läpi :) Seuraavaksi kokeiltiin putkea ja osoittautuikin Wilman jutuksi. Toinen meni innoissaa putkeen mutta ulos tuleminen kesti aluksi vähän aikaa. Lopuksi Wilma oli melkein ulkona ennen kuin olin itse kerennyt putken toiseen päähän! Pussi oli myös hauska mutta hiukan meidän hienoa neitiä inhotti kun pussi sisäosa oli märkä. Pujottelu sujui hyvin, mitä nyt mamma yritti välillä hiukan liian vaudikkaasti ja sitten menikin koko homma ihan sekaisin. Esteitä kokeiltiin niin että otettiin rimat pois, ja tultiinhan sitä jopa muurinkin yli, kokeiltiin myös pöytää. Lopuksi kokeiltiin vielä puomia, joka sujui oikein hyvin.

Illalla oltiin Pimun kanssa lenkillä yhdeksän aikaan ja metsässä oli jo ihan pimeää, hädin tuskin uskalsin päästää Pimun vapaaksi, täytyy käydä nyt hankkimassa ne heijastin liivit tytöille! Pitäisiköhän itsekin hankkia otsalamppu?

Näitä kesän lämpimiä hetkiä voi enää vain haikailla...
847302.jpg

847297.jpg