Arvatenkin saattaa että jossain kohtaa tämä kirjoittelu jää vähemmälle, no nyt täytyy taas ryhdistäytyä. Mitäs meidän nakit, no heti täytyy tunnustaa että meidän sänkyyn on tunkeutunut yksi ylimääräinen nakki...on se niin ihana kun toinen haluaa välttämättä päästä kainaloon:) Ja lisäksi tällä tavoin saadaan yöpissat ja muut loppumaan kun Wilma ei hyppää itse sängystä vaan uikuttaa niin että minä herään ja vien ulos. Toimii siis hyvin jos haluaa tulla yöllä herätetyksi ja värjötellä yön pimeydessä...heh heh.

Wilma kävi suorittamassa yhden rästiin jääneen pentukurssin viime viikolla. Harjoiteltiin luoksetuloa, tervehtimistä ja murinan merkitystä. EI- käskyä piti myös harjoitella mutta Wilma sätkähti sitä murina harjoitusta niin että ei enää ei-käskyä harjoitellessa uskaltanut tulla herkkulautasten lähellekään. Täytyy siis harjoitella kotona! Kotona kokeilin murinaa kun Wilma tahtoo aina syötyään oman kupin siirtyä Pimun kupille. No siinähän säikähti Pimunkin mutta uskalsi sentään syödä ruokansa loppuun:)

Wilman kanssa on myös ruvettu "lenkkeilemään" eli lyhkäisiä remmilenkkejä niin että päästään opettelemaan tien ylitystä ja tietysti vetämättä kävelemistä. Molemmat nakit kun vetävät ihan hullun tavalla...

Pimun kanssa on löydetty kiva uusi metsälenkki Impivaaran metsiköstä, käytiin koirapuistossakin mutta ei Pimu oikein ollut moksiskaan muista koirista paitsi ehkä uroksista...Metsässä on paljon hauskempaa juosta vapaana!

Tänään onkin sitten hulabaloo, Ruska tulee illaksi hoitoon:)